Isad melon med hallongrädde

Serverar: 4 portioner

Häftigt att servera en solig kväll

Ingredienser

  • 2 meloner
  • 1 påse, ca 500 g frusna hallon
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Dela melonerna stående, på mitten, gärna i zick-zackmönster så du får 2 st halvor. Gröp ur köttet som skärs i små bitar och blandas med hallonen. Vispa grädden med sockret och rör i gräddfilen och melonbitarna samt det mesta av hallonen.
    2. Blanda inte detta förrän precis innan det ska ätas, annars saftar röran och blir blöt. Ställ melonhalvorna på en bricka eller i en skål med krossad is, fyll dem med grädden och garnera med hallon. Servera omgående.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben