Sätt ugnen på 250 grader. Täck en långpanna med bakplåts-papper. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ner mjölblandningen och vattnet i smeten. Bred ut smeten jämnt över pappret.
Grädda kakan i mitten av ugnen cirka 5 minuter.
Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåts-papper. Dra av pappret som kakan gräddats på. Om det inte släpper, pensla med lite vatten. Låt den kallna under långpannan.
Vispa grädden till ett mjukt skum. Blanda i hallonen och vispa till ett stadigt skum så att bären fördelar sig jämnt i grädden.
Bred grädden över kakan och rulla ihop den från ena långsidan. Rulla in kakan i pappret och låt den ligga med skarven ner.
Underbart gott!!!
kan man göra den helt klar o sen frysa?
Detta går ju att variera hur mycket som helst lägg 2 msk kakao i smeten samt 1,5 dl extra socker så har du chokladrulltårta istället
glöm inte att rulla rulltårtan i socker supergott