Marängswiss med dajmgrädde

Serverar: 4 portioner

Smaskens, du väljer själv om du vill göra chokladsåsen eller köpa den färdig

Ingredienser

  • 16 maränger
  • 1-1 ½ dl chokladsås
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dubbeldajm
  • 1 pkt vaniljglass
  • 1 stor banan
  • 2 mandariner eller 1 apelsin
  • 4 blad citronmeliss eller mynta till garnering
  • Instruktioner

    Vispa grädden och hacka dajmen i småbitar. Rör ihop det och varva tillsammans med maränger, glass, den skivade bananen och mandarinklyftorna i 4 dessertglas. Ringla över varm (eller kall) chokladsås och garnera med citronmeliss eller mynta. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben