Nigellas marängswiss

Serverar: 3 portioner

Tid: 15 minuter

Rena, enkla smaker. En dessert som du vispar ihop i ett nafs!

Ingredienser

  • 2,5 dl vispgrädde
  • 3-4 stora maränger
  • 500 gram jordgubbar
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden, dela jordgubbarna i små bitar och smula sönder marängerna i mindre bitar. Blanda alltsammans (spara några matskedar jordgubbar till dekoreringen) och häll upp i glas eller skål. Avsluta med en klick jordgubbar på toppen!
    2. (För sötare smak ökar du bara mängden maränger)

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Jessica94 8 augusti 2010

    jättegott, speciellt med hemgjorda maränger!!

    miss_sussi 5 oktober 2012

    Riktigt gott =) provade idag och alla tyckte om den =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben