Margaretas bakelse

Serverar: 17 portioner

Tid: 40 minuter

Enkla och goda

Ingredienser

  • 1 hg skållad och mald mandel
  • 125 g socker
  • 4 äggvitor
  • Kräm
  • 4 äggulor
  • 80 g socker
  • 1 dl grädde
  • 50 g smör
  • Instruktioner

    1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda i socker och mandel. Klicka smeten i 17 aluminiumformar.
    2. Gräddas 25 min. 150 grader ugn.
    3. Koka en kräm av äggulor, socker och grädde. Låt svalna och vispa i smöret.
    4. Bred krämen på de kalla kakorna
    5. Garneras med vispad grädde, bär, frukt eller choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben