Margaretas potatissallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Fräsch och god potatissallad för alla er som inte gillar kladdiga potatissallader. Cirka 200 kcal per portion. Perfekt till grillat kött nu i sommar. På bilden serveras potatissalladen med fetaost och körsbärstomater - mycket gott till. Dessutom fick vi fläskfilé när vi var iväg och åt hos min arbetskamrat.

Ingredienser

  • Färskpotatis (valfri mängd till 4 personer)
  • 1-2 paprika, röd
  • ½ gurka
  • 1 rödlök
  • 1 påse Knorr dressingmix, fransk dressing
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Gärna i förväg så potatisen hinner kallna.
    2. Skär paprika och gurka i valfria bitar. Skär även rödlöken. När potatisen kallnat - skär i lagoma bitar. Lägg allt i en skål.
    3. Blanda ihop dressingmixen med olivoljan och vattnet. (Det står tre msk olivolja på dressingmixen, men jag tycker det räcker med två) Blanda väl. Häll dressingen över grönsakerna och röd om försiktigt. Låt stå en stund för att dra åt sig smaken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Färskpotatisen är här!
    De första färskpotatisarna är verkligen värda sin vikt i guld. Kokt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben