Maries glutenfria kladdkaka

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Gudomlig kladdkaka, snabb och enkel att göra! Blir väldigt kladdig när den just tagits ut ur ugnen så den måste kallna av ordentligt, gärna i kylen, innan den avnjutes. Servera med en klick grädde. Mums!

Ingredienser

  • 3 dl socker
  • 3 ägg
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4-5 msk kakao
  • 1½ dl glutenfri möjlmix
  • ca 125g margarin
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en form (inget ströbröd i eftersom det innehåller gluten). Vispa socker och ägg poröst. Blanda kakao och mjölmix och vänd ner i smeten. Smält margarinet och blada i. Häll smeten i formen och grädda i ca 15 min. Låt kallna

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben