Marinerad kycklinglever

Lättlagat och gott

Ingredienser

  • 400 g kycklinglever
  • Marinad
  • 1 stor klyfta vitlök
  • 1/2 dl ljus japansk soja
  • 2 tsk pepparmix
  • Stekning
  • 1 msk balsamvinäger
  • Neutral rapsolja
  • Servering
  • 1 msk tunt strimlad purjolök
  • Instruktioner

    1. Putsa levern och dela den i stora munsbitar. Blanda alla ingredienser till marinaden. Marinera ca 4 timmar.
    2. Stek levern i rapsolja i varm panna. Slå på resten av marinaden och balsamvinägern.
    3. Stek klart på låg värme under lock tills levern är rosa i mitten.
    4. Servera med lämpligt tillbehör med lite finstrimlad purjolök på toppen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tapas
    Tapas är Spaniens svar på italienarnas antipasti, men man äter ofta ta...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben