Marinerad kycklinglever
Lättlagat och gott
Ingredienser
400 g kycklinglever
Marinad
1 stor klyfta vitlök
1/2 dl ljus japansk soja
2 tsk pepparmix
Stekning
1 msk balsamvinäger
Neutral rapsolja
Servering
1 msk tunt strimlad purjolök
Instruktioner
Putsa levern och dela den i stora munsbitar. Blanda alla ingredienser till marinaden. Marinera ca 4 timmar.
Stek levern i rapsolja i varm panna. Slå på resten av marinaden och balsamvinägern.
Stek klart på låg värme under lock tills levern är rosa i mitten.
Servera med lämpligt tillbehör med lite finstrimlad purjolök på toppen.
Liknande recept
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Kycklinglever Biffar
2 h
6-7
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Tapas
Tapas är Spaniens svar på italienarnas antipasti, men man äter ofta ta...
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!