Marinerad oxfilé

Serverar: 12 portioner

Är aldrig fel!

Ingredienser

  • 4 msk soja
  • 4 msk matolja
  • 2 msk hoisinsås
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 kg oxfilé
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Blanda marinaden. Lägg den och filén i en plastpåse så hela köttet täcks. Låt ligga minst 1 timme i kylen. Lägg över köttet i en form. Stick in en köttermometer. Stek i nedre delen av ugnen, klart vid dryga 60 grader. Låt svalna, skär upp i tunna skivor och lägg på ett fat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Grillning
    Hur man grillar är ett kärt ämne som kan diskuteras hur länge som hels...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben