Marinerade grönsaker med glasnudlar

Serverar: 4 portioner

Liangban fensi Läcker kombination med milda, mjuka nudlar och knapriga grönsaker med sting.

Ingredienser

  • 50 g glasnudlar
  • 1 gurka
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 knippe färsk koriander
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk risvinsvinäger
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk chiliolja
  • Instruktioner

    1. Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola av dem med kallt vatten och låt rinna av.
    2. Strimla gurkan. Kärna ur och strimla paprikorna. Hacka koriandern. Skala och hacka vitlöken.
    3. Blanda grönsaker och kryddor i en stor skål tillsammans med glasnudlarna. Tillsätt salt, socker, vinäger samt sesam- och chiliolja. Rör om ordentligt. Ställ kallt till servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben