Marinerade vinbär i Cointreau

Fick detta på ett kalas, snacka om gott!

Ingredienser

  • 250 g röda vinbär
  • 250 g svarta vinbär
  • 2 msk flytande honung
  • Rivet skal och saft av 1 apelsin
  • 3 msk Cointreau
  • Instruktioner

    Rensa vinbären och skölj dom hastigt under vatten. Låt rinna av ordentligt. Blanda ihop honung, apelsinskalet, apelsinsaften och Cointreau. Lägg vinbären i en skål och slå över lagen. Låt stå och dra i kylskåp under natten. Serveras med vispad grädde.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    123kicki 3 januari 2010

    Hej har prövat detta recept på några vänner och fick delade meningar .En del älskade det och en del tyckte inte det var något vidare . Själv tycker jag om suheten blandat med det söta så jag jag kommer att göra det igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben