Maritas kycklingrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Det här går lätt och fort med färdiggrillad kyckling. Riktigt gott är det dessutom!

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 paket bacon eller rökt skinka
  • 1 liten Kvibille gräddädelost
  • SÅS
  • 2 dl crème fraiche
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk ketchup
  • 1 msk senap
  • 1 - 2 vitlöksklyftor
  • Italiensk salladskrydda
  • Salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Dela kycklingen i små bitar, och lägg i eldfast form. Klipp baconet i bitar och stek det, och lägg över kycklingen. Smula över ädelosten. Koka samma såsen och häll över.
    2. I ugnen 200 grader ca 20 minuter
    3. Garnera med vindruvor och klippt persilja Servera med pasta eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mindblow 2 september 2008

    När skall man ha osten på? i såsen?

    pia61 8 februari 2009

    Det här gjorde jag igår kväll, det var Jättegott! Jag rev mögelosten och blandade med övriga såsingredienser och bredde över kycklingen och baconet, jag kokade inte upp såsen. Blev i allafall mycket gott! /PIA

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben