Martins köttbullar

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Gott att grilla !

Ingredienser

  • 1 kg blandfärs
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1/2 kruka persilja
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk bikarbonat
  • Instruktioner

    Blanda salt, peppar, vitlök och persilja i en matberedare. Blanda vatten och bikarbonat i en mugg. Lägg i färsen och ägget i matberedaren och blanda. Häll i vatten och bikarbonat i färsen. Blanda väl. Rulla avlånga bollar, inte för stora. Grilla!

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (1)

    saxa 5 juni 2012

    Väldigt goda. Kommer att göras flera gånger. Men jag bytte ut vitlöken mot finhackad lök och lökpulver pga allergi. Vi åt dessa i pitabröd och sallad med matlagnings yoghurt Mycket gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben