Matjes i kaviarsås
Serverar:
4 portioner
Sommar sill och potatis. Mumsigt värre.
Ingredienser
2 burkar matjessill à 200 g
Sås
3 dl gräddfil
2-3 msk Kalles kaviar
2-3 msk hackad gräslök
1 kokt hackat ägg
Salt
Peppar
Instruktioner
Blanda ihop såsen och smaka av med salt och peppar.
Servera såsen tillsammans med matjessill, kokt potatis och ev extra gräslök.
En nubbe passar utmärkt till.
Liknande recept
Malins somriga matjes och äppelröra
1
5 min
4-10
Matjes allt i ett
30 min
4-6
Fransk löksill på matjes
5
30 min
4-5
4
Matjessill i kaviarsås
4-6
Matjes med kaviarsås
20 min
4
Kaviarsås
5
5 min
2
Torskjärpar med kaviarsås
4
Ansjovistorsk med kaviarsås
5
8 h 40 min
4
2
Matjes á la Hildur
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!