Malins somriga matjes och äppelröra

Serverar: 4-10 portioner

Tid: 5 minuter

Otroligt god röra med matjessill, gräslök och äpple. Servera den på buffén, till påsk / midsommar, som tillbehör, på ett knäcke eller kanske bara precis som den är. Jag lovar dig, du blir inte besviken =)

Ingredienser

  • 1 burk, 200 gram, matjessill
  • 1 äpple
  • 1 burk, 250 gram, kesella 1%
  • Mycket gräslök (minst 1 dl)
  • Instruktioner

    Klipp matjessillen i små bitar, skala och tärna äpplet i liknande storlek. Ta fram en skål och blanda kesellan med äpple och matjes. Strö över gräslöken, mer om det ser ut att behövas, och rör om alltsammans. Kan serveras direkt, men blir nästan ännu godare om den får stå någon timme eller över natten. Mer än så behövs inte för att få en alldeles gudomlig röra. Provsmaka gärna på ett knäcke av sorten Wasa Fiber Plus. De passar varandra perfekt =)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben