1. Tärna auberginen och strö över saltet. Låt stå i 30 minuter.
2 Hetta upp olja i en kastrull. Bryn auberginen. Lägg
i klyftade tomater, tärnad squash, hackad lök och tre
hackade vitlökar i grytan och låt puttra 10-15 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
3. Myntayoghurt: Blanda yoghurt, myntan och 1 pressad
vitlöksklyfta. Smaka av med salt och peppar.
Skeda över såsen på toppen av grytan innan servering.
Letade efter ett vegetariskt recept igår och det här lät spännande. Tyckte att det var jättegott. Får se hur det smakar idag när det är uppvärmt.
evahellstrom26 juli 2009
Helt fantastiskt gott, tycker vi vuxna! Tyvärr gillar inte barnen rätten över huvudtaget...
marythecarybary30 september 2012
Riktigt god rätt! Serverade den med pasta och en bit stekt saganaki vilket blev jättegott :)
Buspippi20 augusti 2014
Jag tyckte inte var någon favorit men oki, mina söner 1 och 3 åt ok. Men min dotter 7 tyckte inte alls om det.
Så det blir en 3 från oss. Som min dotter sa alla tycker inte lika. Tack för receptet i varje fall.
/Anna
Letade efter ett vegetariskt recept igår och det här lät spännande. Tyckte att det var jättegott. Får se hur det smakar idag när det är uppvärmt.
Helt fantastiskt gott, tycker vi vuxna! Tyvärr gillar inte barnen rätten över huvudtaget...
Riktigt god rätt! Serverade den med pasta och en bit stekt saganaki vilket blev jättegott :)
Jag tyckte inte var någon favorit men oki, mina söner 1 och 3 åt ok. Men min dotter 7 tyckte inte alls om det. Så det blir en 3 från oss. Som min dotter sa alla tycker inte lika. Tack för receptet i varje fall. /Anna