Mellans heta kyckling

Serverar: 4 portioner

Till denna serverar jag ris och sallad

Ingredienser

  • 1 grillad/stekt kyckling
  • 4 dl kycklingbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 burk ca 300 g champinjoner
  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • 3 dm purjolök
  • 1 tsk sambal oelek
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Rensa kycklingen och strimla paprikan och purjon. Har du hela champinjoner så dela dem. Fräs grönsakerna försiktigt, häll på buljongen och blanda ner crème fraichen och kryddorna. Rör om och lägg till sist i kycklingbitarna. Låt koka upp och servera med potatis, ris eller det du vill ha.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    tantmalla 20 oktober 2008

    Oj, oj oj så himla gott och ungarna slukade maten! Tack för den!

    Annelie1969 31 januari 2009

    Den blev mycket populär på Förskolan där jag jobbar när jag bjöd på den. /Annelie

    Relaterade Artiklar

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben