Melonsallad med nötter och skinka

Tid: 15 minuter

Prova gärna denna sallad

Ingredienser

  • 4 honungsmeloner
  • Annan melon ca 1 ½
  • ½ dl grovhackade hasselnötter
  • 1 gurka
  • 250 g cocktailtomater
  • 16 skivor rökt skinka
  • 300 g kalkon
  • 150 g minikeso
  • Salt
  • 4 grova bröd
  • Instruktioner

    Dela melonerna och gröp ur köttet, var rädd om skalet. Ta bort kärnorna och skär köttet i bitar. Rosta nötterna i en torr teflonpanna. Skär gurkan och tomaterna i bitar. Blanda dem med melonköttet. Lägg ner melonsalladen och skinkan i melonskalet. Smaksätt keson med lite salt och lägg en klick ovanpå. Strö över nötter. Servera med grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben