Min bästa pizzadeg utan jäst

Serverar: 4 portioner

Degen är lättbakad och utan jäst, värd att prova.

Ingredienser

  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 25 gr. margarin
  • 1 1/2 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Finfördela smöret i blandningen. Tillsätt mjölken och arbeta raskt ihop degen.
    2. Låt degen vila en stund i kylen innan du kavlar ut den och placerar den på en smord plåt.
    3. Lägg på din favoritfyllning.
    4. Grädda i 225 grader i 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Bappi 28 mars 2008

    Har ett liknande recept på stugan så jag visste detta var ett utomordenligt gott recept. Jag satte dit köttfärssås, ananas, tomater, ost och kryddor, och det blev sååååå goooott.

    tiiiepvallen 3 augusti 2009

    MMMMMM! så jä**la gott recept om du inte har prövat det så måste du pröva den!!!!!! har ätit upp alla själv hihi. Jag får nog göra en plåt till mina gäster också!

    Grecco88 11 maj 2010

    Jättegod, snabb och enkel! Man har för det mesta alla ingredienserna hemma. SUPER! REKOMMENDERAS!

    ElinVictoria 19 februari 2011

    Superbra recept!!

    Lindanemon 31 oktober 2011

    Kanondeg! :-) Fast nästa gång gör jag 1½ sats till min långpanna.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben