Min krämiga kycklinggryta

Tid: 30 minuter

Komponerade denna goda kycklinggryta en kväll i mars 2011. Den har vi ätit många gånger sedan dess!

Ingredienser

  • 150 g kyckling, bröst- eller lårfilé
  • 50 g purjolök
  • 100 g färska champinjoner
  • 1 tsk smör
  • 2 dl Milda Mat Extra 4%
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 2 msk torr sherry
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 nypa torkad timjan
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Tärna kyckling, purjo och champinjoner och fräs i matfettet. Tillsätt timjan, vitlök, Milda, buljong och sherry och koka ihop. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben