Serverar: 4 portioner
Tid: 2 timmar
Ett av mina favoritrecept på limpor.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke(assistent) Värm vattnet till ca 40 grader. Vispa äggen lätt och häll i bunken. Häll på vattnet och kör degen tills allt är blandat och degen är smidig och släpper bunken. Jäs i 30-45 minuter.Tag upp degen och baka ut till 4 limpor, lägg dem i en bakplåtsklädd långpanna och låt dem jäsa till dubbel storlek. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in limporna när de är färdigjästa och sänk ugnen till 175 grader gräddningstid ungerfär 45 minuter.
Supergod limpa!! Lättgjord var den också! =0) Tack för receptet, det kommer att användas ofta!
hur mycket vager "1 pase ragsikt"? Tacksam for svar!!
Har bakat limporna idag dom var väldigt goda och lätta att göra.Kommer att baka dom fler gånger.
Vilket gott bröd och så enkelt att göra! Kommer göras många gånger om! =)
Hela familjen blev helt frälsta i brödet! Kommer att bakas igen kan jag säga :)
mkt gott bröd.