Minikrustader med räkor och lax

Minikrustader som passar på buffébordet eller som tilltugg.

Ingredienser

  • 24 st minikrustader (en förpackning)
  • Med räkor
  • 8 räkor
  • 8 tsk majonnäs
  • 8 dillkvistar
  • Med kött
  • 8 msk crème fraiche
  • 4 skivor kallskuret kött, t ex rökt skinka eller pastrami
  • 8 bladpersiljekvistar
  • Med lax
  • 2 skivor rökt lax
  • 8 msk crème fraiche eller gräddfil
  • 4 tsk pepparrot
  • 8 dillkvistar
  • Instruktioner

    1. Med räkor: Fördela 1-2 tsk majonnäs i åtta krustader. Placera en skalad räka i varje och garnera med dillkvist.
    2. Med kött: Klicka någon matsked crème fraiche i åtta krustader. Lägg på en liten skiva rökt skinka, pastrami eller annat kallskuret kött. Sätt i en bladpersiljevimpel.
    3. Med lax: Lägg en liten skiva rökt lax i åtta krustader. Skeda över en aning crème fraiche eller gräddfil, blandad med lite riven pepparrot. Dillkvist på och det är klart.
    4. Lycka till!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    diana_loov 14 november 2008

    även bra till förrätt ,uppskattad

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben