Minimorötter med vitt vin och oregano

Serverar: 4 portioner

Det här är gott till: Grillad halloumi, chorizo, kycklingklubba, fläskkarré...

Ingredienser

  • 500 g späda morötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • Oreganokvistar
  • 1 dl vitt vin
  • En klick smör
  • Flingsalt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skrubba morötter, större skalas och delas på längden. Skala 1 vitlöksklyfta och krossa den lätt.
    2. Lägg morötter, vitlök, några oreganokvistar, en klick smör, flingsalt och peppar på ett rejält ark dubbelvikt ugnsfolie.
    3. Vik ihop till en påse med dubbla veck på sidorna. Häll på vitt vin och förslut sista kanten noga. Lägg på grillen i 20–25 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben