Persikomarmelad med vitt vin och vanilj

Pesikomarmelad är jättegott men med vin och vanilj borde den bli superb!

Ingredienser

  • 1 kg väl mogna persikor
  • 1 dl vitt vin
  • 1 paket Dansukker syltsocker 1+3
  • 2 tsk Dansukker vaniljsocker
  • Instruktioner

    Skålla, skala och kärna ur persikorna. Skär i små bitar. Blanda persikorna och vinet i en kastrull och sjud under lock i 3-4 minuter. Tillsätt syltsockret och koka i ytterligare 2-3 minuter. Rör i vaniljsockret. Skumma väl. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lena54 11 september 2012

    Mycket god! Du har många goda recept som jag har gjort.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben