Minipiroger med köttfärsfyllning

Serverar: 28 portioner

Glutenfria

Ingredienser

  • 2 1/2 dl vatten
  • 1/2 pkt jäst
  • 1 pkt glutenfri mix (spar 1 dl till utbakning)
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk hjorthornssalt
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 200 g köttfärsfyllning
  • Instruktioner

    1. Lös jästen i vattnet. Tillsätt mix, hjorthornssalt och margarin. Knåda och kavla ut degen till runda kakor, ca 8 cm i diameter. Kavla ut lite av degen i taget.
    2. Lägg lite av din köttfärfyllning på varje kaka. Vik ihop degen till halvmånar och tryck till kanterna. Grädda i 225°C i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben