Mjölkfria pannkakor

Serverar: 10-15 portioner

Havredryck ger tunna pannkakor, med ris- sojadryck blir pannkakorna luftiga med neutral smak. Kokosmjölk ger en söt efterrättspannkaka

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 6 dl vätska (havre-ris-soja dryck)
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 msk smällt mjölkfritt margarin
  • Instruktioner

    Vispa samman hälften av vätskan och mjölet. Tillsätt resten av vätskan , ägg, margarinet och salt. Stek i pannkakorna i mjölkfritt margarin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Födoämnesallergi
    Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben