Mojitomarinerade fruktspett

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Smarrigt!

Ingredienser

  • 1 ananas
  • 250g jordgubbar
  • 1/2 honungsmelon
  • 10 st psysalis
  • 20 st grillspett
  • 2 msk mörk rom
  • 2 msk råsocker
  • 2 msk pressad lime
  • 1 kruka färsk mynta
  • Vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Skala bort skalet från melonen och skär melonköttet i kuber. Skär bort skalet från ananasen och skär köttet i kuber. Varva melonen och jordgubbar på hälften av spetten. Varva ananasen och psysalis på resten av spetten. Blanda rom, lime, råsocker och hackad mynta. Rör tills sockret löst sig eller mixa hastigt med en stavmixer.
    2. Slå marinaden över spetten och servera med vaniljglass.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben