Mom's Island Treasures

Serverar: 36 portioner

Denne kakan låter mycket god, med pecannötter, mjölkchoklad och kokosflingor! MUMS!

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 70 g strösocker
  • 165 g farinsocker
  • 210 g mjöl
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsp bakpulver
  • 200 g mjölkchoklad, hackad
  • 75 g kokosflingor
  • 140 g pecannötter, grovhackade
  • Instruktioner

    1. Värm ugnen till 190°C. Vispa smöret med båda sockersorterna tills det är pösigt. Tillsätt ägg och vanilj. Rör ner de torra ingredienserna - mjöl, bikarbonat och bakpulver - lite i taget. Rör till sist ner choklad, kokos och nötter.
    2. Forma valnötsstora bollar och lägg på plåtar, lämna ordentligt med mellanrum.
    3. Grädda i 8-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Maripoosa 2 juli 2008

    Såg receptet på Annes blogg och provade till min student. Jättegoda, verkligen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben