Monas marinerade fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 12 timmar 20 minuter

God till buffén.

Ingredienser

  • 1 fläskfile 500-600 g
  • Marinad
  • 1 dl kinesisk soya
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • ½ tsk svartpeppar
  • 2 vitlöksklyftor i skivor
  • ½ tsk timjan
  • ½ tsk dragon
  • ½ tsk basilika
  • Instruktioner

    Stek filén, Gör en en marinad av soya och kryddorna ovan. Häll marinaden i en plastpåse. Ta den helstekta filén och lägg ner denna i plastpåsen förslut denna. Låt påsen ligga i kylen 12 timmar.Vänd påsen då och då. Skär upp i ½ cm tjocka skivor. Servera som vanligt kallskuret tex med potatissallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ceciliaw 6 februari 2011

    Enkelt att göra och vansinnigt gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben