Morotsbullar

Serverar: 3 portioner

Tid: 1 timme

Istället för köttbullar eller för omväxlings skull. obs de blir inte så fasta som vanliga köttbullar

Ingredienser

  • 3 stora morötter
  • 1/2 gul lök
  • 3 msk skorpmjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 msk sojaprotein (kan uteslutas)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och skär ner morötter och lök så de kan köras i en köttkvarn till färs.
    2. Blanda mjölk , skorpmjöl , potatismjöl så det får dra i ca 10 minuter.
    3. Blanda färsen och mjölkblandingen . Lägg i sojaproteinen och salta och peppra efter smak. Se till att färsen inte är för tunn. Tillsätt i så fall lite potatismjöl.
    4. Forma till bullar och stek på svag värme.
    5. Servera med potatismos.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    24
    6
    4.9
    1 h 45 min
    24
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben