Serverar: 12 portioner
Femte muffinsen gjorde jag en söndagseftermiddag för att ha något gott till efterrätt på kvällen.
* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 8-10 stora muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda mjöl, bakpulver, kanel och salt i en stor skål och ställ åt sidan. * Vispa margarin och socker pösigt och vispa därefter i äggen och sist mjölken. * Häll i vätskan i mjölblandningen och rör till en slät kräm. * Blanda i morötterna och hälften av valnötterna. * Häll smeten i formar och ställ i ugnen ca 30 minuter. * Blanda Cream Chesse och margarinet i en skål. * Rör försiktigt ner florsockret tills du får en ganska tjock kräm. Pressa i lite citron. * Bred glasyren över de svalnade muffinsarna och dekorera med de valnötter som är kvar.
Väldigt goda. Jag spritsade ut glasyren. Blev lite festligare.