Låt gärna moussakan stå ca 10 minuter innan du serverar den. Servera med en grön fräsch sallad.
Ingredienser
750 g potatis
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
400 g nötfärs
2 msk Milda flytande margarin
1 burk krossade tomater, 400 g
2 msk tomatpuré
1 tsk salt
2 krm svartpeppar, grovmalen
2 krm kanel malen
3 dl Milda Mat
2 ½ msk vetemjöl
½ tsk salt
1 krm muskotnöt, riven
2 dl riven ost
2 ägg
Servering
Blandsallad
Jättegott!! En 5a!! Fantastiskt med kanel i tycker jag. Jag förkokade potatisskivorna i vatten+mjölk o lite grädde så 10 min i ugnen räckte. Använde sen koket till att göra såsen. Hade även succini i skivor i ett lager. Tack för receptet!
Supergott. En klar 5:a får du utav mig..