Müslimuffins

Serverar: 12 portioner

Nyttiga eller ej, goda blev de!

Ingredienser

  • 1 dl yoghurt neutral
  • 2 ägg
  • 1 dl flytande honung
  • 50 g margarin
  • 2½ dl müsli
  • 1 dl vetemjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Smält fettet och låt svalna.
    2. Vispa ägg och honung. Tillsätt yoghurt och det smälta fettet. Vispa smeten jämn.
    3. Krossa müslin något innan den blandas med övriga torra ingredienser.
    4. Rör sedan dessa ner i smeten. Fördela smeten i muffinsformar.
    5. Grädda i mitten i ugnen på 225 grader i 15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben