Muffins med romerska bågar

Serverar: 12 portioner

Tid: 40 minuter

Otroligt smaskiga muffins!

Ingredienser

  • 50 g smält smör
  • 2 ½ dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl mjölk
  • ½ låda ljusa romerska bågar(spara 12st)
  • Nutella nötkräm
  • Instruktioner

    1. Smält smöret. Vispa ägg och socker. Rör i bakpulver, vaniljsocker, mjöl, smör och mjölk.
    2. Dela de romerska bågarna på hälften. Häll 3/4 av smeten i smorda-bröade muffinsplåten och stick ner romerska bågar i varje. Fyll på med en liten klick smet. Grädda gyllen brun ca 10 minuter. Lägg genast en liten klick med nutella på varje och smeta ut den,och toppa med en romersk båge.
    3. Man kan göra en stor kaka istället i en smord och bröad rund form med löstagbar kant!

    Liknande recept

    30 min
    20

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben