Muslibröd
Serverar:
1 portioner
Tid:
1 timme 40 minuter
Enkelt och gott matbröd!
Ingredienser
7 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
4 dl naturell musli
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl ljus sirap
7 dl fil
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan sirap och fil.
Bred ut smeten i en avlång form på ca 2 liter. Strö över musli.
Gräddas i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 1 timme och 15 minuter. Linda sedan in brödet i en handuk.
Låt svalna, färdigt!!
Liknande recept
Maffig macka med avokado- och skaldjursröra
1
Muslibröd
5
2
2
Müslibröd
5
1 h 20 min
18
3
Muslibröd med torkade tranbär
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!