Mustig röra till korv och hamburgare

Den här röran älskas av både barn och vuxna. Står sig i 4 dagar och är lika god till fiskpinnar eller kassler. Har du allt hemma är den bara att slänga ihop.

Ingredienser

  • 1 dl créme fraiche
  • 4 msk lättmajonäs
  • 1 dl bostongurka
  • 1 dl ajvar relish
  • 3 msk riven parmesan
  • 1 msk senap
  • 2 msk ketchup
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 krm salt
  • ev 2-3 krm sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt att dra i en till två timmar. Smaka av!
    2. Ett tips är att packa med sig röran på picknicken. Fram med engångsgrillen, på med hamburgare eller korv. En slev av röran och det känns genast lite lyxigare än bara senap och ketchup

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben