Bekvämt att göra degen och baka ut frallorna på kvällen. Morgonen efter penslas bullarna med ägg och beströs med ost. Och naturligtvis jättegoda.
Ingredienser
3 dl kall mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
2 tsk socker
25 g rumsvarmt margarin
1 dl lagrad, riven ost
1 tsk bakpulver
Ca: 7 ½ - 9 dl lantbrödsmjöl eller vetemjöl
Garnering
1 uppvispat ägg
2 dl lagrad , riven ost
Frukosten idag blev poppis med dessa frallor. Du får en femma och receptet kommer att användas igen. Jag gjorde dubbel sats och tog hälften lantbröds och hälften vetemjöl. I bullarna hade jag ost men ovanpå penslade jag med ägg och strödde över vallmofrö. //KAROLO
Bra recept! Jag bakade på kärnvetemjöl med fullkorn och hade råsocker istället för strösocker. det var enkelt att baka och blev uppskattat av hela familjen.
Kanongoda ostfrallor. Mycket bekvämt att jäsa över natten och baka ut på morgonen, jag sparar receptet så jag kan baka dem fler gånger. Hälsningar Annica
Blev kanongott, mina stod en liten stund för länge i ugnen och blev lite för mörka under men det gjorde inget. Tack, detta skall göras fler gånger!!
Dom här blev jätte goda, kommer finnas på vårat bord fler gånger.