Nektarinsalsa

Serverar: 4-6 portioner

Nektariner är goda att blanda ner i en fruktig salsa som passar till grillat kött eller en kryddig lammkorv eller chorizo.

Ingredienser

  • 2 nektariner
  • 2 tomater
  • ½ röd chili, t.ex. spansk peppar
  • ½ dl hackad persilja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Dela nektarinerna i halvor, ta bort kärnorna och skär frukterna i små bitar. Hacka tomaterna. Kärna ur och finhacka chilin.
    2. Blanda alla ingredienser i en skål. Tillsätt vinäger, olivolja, honung, salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben