Nordic Stew

Serverar: 5 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Toppen vid fuktigt och kallt väder!

Ingredienser

  • 1000 g älgfärs
  • 1,5 liter vatten
  • 2 tsk örtsalt
  • 2 palsternackor
  • 4 morötter
  • 8 potatisar
  • 2 buljongtärningar
  • Instruktioner

    Dela upp färsen och lägg den i en gryta och stek tills den är genomstekt. Häll sedan över vatten med buljongtärningar och låt den koka i 15 min. Tärna morötterna, palsternacka och potatisar. Lägg ner rotfrukterna i grytan och låt den koka ungefär 1,5 timme på svag värme. Servera toppad med persilja och gärna rostat surdegsbröd med cheddarost!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben