Nougatrullar

Kanongott godis! Passar till vardag, helg, midsommar, påsk, jul ja alltid!

Ingredienser

  • 150 g marsipan
  • Ca 50 g mjuk nougat, kylskåpskall
  • Mörk eller ljus blockchoklad
  • Instruktioner

    Kavla ut marsipanen till en kaka, 10 x 30 cm, mellan plastfolie. Hyvla nougaten med en osthyvel och lägg skivorna på marsipanen. Rulla ihop till en rulle med hjälp av den plastfolie marsipanen ligger på. Skär rullen i 2 1/2 cm långa bitar. Ställ dem på kant och doppa dem till hälften i smält choklad. Ställ dem på bakplåtspapper och låt stelna.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    juni59 16 oktober 2009

    God blandning marsipan och nougat. Mums!

    Theoa 21 december 2010

    Men blir inte marsipanen och nougaten torr om inte hela är doppad eller är jag dum?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben