Nudelwok med kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt och jättegott

Ingredienser

  • En påse (350 g) guldfågelns tacokyckling
  • Ca 300 g Findus wokgrönsaker classic
  • 1 påse Santa Maria chicken thai wok
  • 1 dl vatten
  • Ca 200-250 g äggnudlar
  • Raita
  • 1 påse Santa Maria raita
  • 2 dl matlagningsyoghurt eller en burk Kesella 1% (som blandas ut med lite vatten, till bra konsistens)
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingen i lite olja i en wokpanna. Koka nudlarna (tar ca 3-5 min) Ångkoka wokgrönsakerna och häll sedan över dem i wokpannan tillsammans med nudlarna. Häll på kryddpåsen och vattnet. Vill man inte ha så starkt, kan man välja att bara ta halva påsen. Blanda och låt vattnet koka bort.
    2. Blanda raitan och servera sedan till maten!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben