På baksidan av etiketterna till Arlas stora Kesellaburkar hittade jag nästan samma recept fast med 3 dl fiberhavregryn och 2 tsk bakpulver istället. Så har vi gjort dem och de blir antagligen lite fastare än ovanstående recept. Jag tycker också man kan minska saltet lite, 1/2 tsk räcker. Smör- och rapsolja ersätter rapsoljan men det är väl en smaksak.
Fiberhavregryn köper vi aldrig - det är ju vanliga havregryn med vetekli så det är lätt att blanda själv.
Annars jättegoda och känns nyttigare än t ex scones.
På baksidan av etiketterna till Arlas stora Kesellaburkar hittade jag nästan samma recept fast med 3 dl fiberhavregryn och 2 tsk bakpulver istället. Så har vi gjort dem och de blir antagligen lite fastare än ovanstående recept. Jag tycker också man kan minska saltet lite, 1/2 tsk räcker. Smör- och rapsolja ersätter rapsoljan men det är väl en smaksak. Fiberhavregryn köper vi aldrig - det är ju vanliga havregryn med vetekli så det är lätt att blanda själv. Annars jättegoda och känns nyttigare än t ex scones.