Öppen filodegspaj

Gott!

Ingredienser

  • 1 pkt filodeg 270 g
  • 50 g smält smör
  • Fyllning
  • Salladsblad
  • 2 röda äpplen
  • 1 msk riven pepparrot
  • Ca 250 g färskost
  • 8 skivor rostbiff
  • Instruktioner

    1. Tina filodegen i förpackningen.
    2. Skär varje blad i 8 rutor och pensla med smält smör. Nyp till mitt på varje ruta och lyft upp som en servett. Ställ längs kanten på en smord form med löstagbar botten. Lägg sedan några blad i botten och förgrädda (225 grader) i ca 10 minuter, tills formen fått fin färg.
    3. Lägg salladsbladen i pajformen. Riv äpplena grovt och blanda med pepparrot och färskost. klicka ut fyllningen i pajskalet och avsluta med att lägga på rullar av rostbiff.

    Liknande recept

    5
    2 h 30 min
    6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben