Blanda alla torra ingredienser. Blanda sedan i filmjölk och sirap. Degen blir klibbig.
Lägg ett smörpapper i botten på en braspanna och bred ut smeten. Grädda i 150° i 1 timme.
Vrid sedan ner graderna till 100° och låt brödet gräddas 1 timme till. Stäng ugnen och låt brödet stå ytterligar 15 minuter med ugnsluckan öppen.
Låt svalna under braspannan.
Den här e supergod jag har fått smakat den med sketna ägg på och det ger jag 5. Kramiz Gillsan
king2007 juli 2008
kanon
Gillsan11 augusti 2008
Jag måste bara få lägga en kommentar till på din kavring.
Jag fick smaka den igen efter att den hade varit fryst och den smakade precis likadant som när den var nybakad .
En tia till dig Evia.
Den här e supergod jag har fått smakat den med sketna ägg på och det ger jag 5. Kramiz Gillsan
kanon
Jag måste bara få lägga en kommentar till på din kavring. Jag fick smaka den igen efter att den hade varit fryst och den smakade precis likadant som när den var nybakad . En tia till dig Evia.