Stompa

Serverar: 15 portioner

Snabbt och enkelt tunnbröd.

Ingredienser

  • 15 dl rågsikt
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk brödkryddor
  • 5 dl filmjölk
  • 1 ½ dl sirap
  • Instruktioner

    Blanda alla torra ingredienser. Häll i filen och sirap och blanda. Baka ut till en lång rulle. Dela den i 15 bitar. Kavla ut till tunna kakor med kruskavel. Grädda bröden i stekpanna på läge 2-3, eller över öppen eld, eller i ugn på 225 º.

    Liknande recept

    5
    45 min
    20
    1
    5
    1 h 30 min
    10-20
    2

    Kommentarer (2)

    soccermum 2 november 2010

    Mmm! Såå goda :P Lade upp en bild-hoppas det är ok?

    cispa 14 november 2010

    Helt okej. Tack så mycket e ju alltid bättre med bild. Men har inte lagt ned så mycket energi på denna sida på sistone =))

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben