Öring på Dillbädd

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Bara så gott med fisk!

Ingredienser

  • 2 krukor dill
  • 1 Öring ca 1kg
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Tillbehör
  • Potatis
  • Hollandaisesås
  • Instruktioner

    Skala potatis och koka som vanligt. Filéea öringen men lämna skinnet kvar. Salta och peppra den. Lägg den med skinnsidan upp på en bädd av dill. In i ugnen ca 15-20 minuter. När skinnet släpper är den färdig. Servera med kokt potatis och hollandaisesås och Chris härliga Tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    elifor 20 februari 2014

    Hur många grader?

    angelica12 20 februari 2014

    Bilden visar regnbågslax men de smakar ju lika gott :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben