Örtcréme
Serverar:
10-12 portioner
Går bra till gravad abborre.
Ingredienser
1 dl hackad bladpersilja och basilika eller dill
2 dl naturell färskost t ex Créme bonjour
1 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
Instruktioner
Hacka kryddörterna.
Blanda dem med färskosten och smaksätt med salt och nymald svartpeppar.
Liknande recept
Currypanerad torsk med örtcrème fraiche.
4.2
4
2
Gratinerad fläskfilé med örtcreme
1 h
4
1
Fiskrätt
40 min
4
Tournedos med portvinssås och rotfruktsragu
5
10
Lax i snöre med saffransgul potatis och örtcréme
4
Ugnsbakad kyckling med dinkelsallad och örtcréme
4
Enbärsgravad lax med örtcrème
4
Kantarell och kycklingpytt med senapscreme
2.5
4
Laxpaj
30 min
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!