Currypanerad torsk med örtcrème fraiche.

Serverar: 4 portioner

God fiskrätt!!

Ingredienser

  • 700-800 g fiskfilé
  • Currypanering
  • 3-4 msk vetemjöl
  • 1 msk curry
  • ½ msk paprikapulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vitpeppar
  • Ört crème fraiche
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 2 tsk gräslök, färsk (hackad)
  • 1 tomat, skållad och finhackad
  • 1 msk ättika 4%
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Garnering
  • Avocado, tunt skivad
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till curry paneringen. Rör ihop ingredienserna till ört crème fraichen och smaka av.
    2. Skär fisken i bitar och torka av den. Vänd därefter bitarna i curryblandningen och stek fisken i olja eller smör på medelhög värme.
    3. Servera fisken med tunt skivad avocado,såsen, kokt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Yazzi 22 maj 2009

    Jag lagade detta till min familj och dem älskade det jätte mkt.. Detta var verkligen en god panering Mums.. Även min lilla kräsna son åt som bara den o fick inte nog.. Denna maträtt kommer till att lagas här hemma många gg till.. Tack för ett mkt gott recept mvh yazzi.

    Anderstam 4 mars 2013

    Tack för en underbar 5 poängs middag!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben