Örtkryddad kassler på potatisgratäng

Serverar: 4 portioner

Barn och Barnbarn älskar detta.

Ingredienser

  • 10 medelstora potatisar
  • 1 finstrimlad purjolök
  • 2 dl riven ost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl gräddmjölk
  • 500 gr benfri kassler
  • 3 msk senap
  • 3 msk finhackad persilja
  • 1 tsk smulad dragon
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Ugn 225gr Gör först potatisgratängen och grädda den nästan färdig. Skiva kassler i tunna skivor. Blanda senap, persilja,dragonoch smör och bred detta på hälften av skivorna och täck med resten.
    2. Lägg de dubbla kasslerskivorna på gratängen och strö över riven ost. Grädda ca 20 min tills rätten fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben