Örtmarinerad lammstek
Serverar:
4 portioner
Perfekt sommarmat!
Ingredienser
4 skivor lammstek á 150-200 g
Salt
Örtmarinad
½ dl matolja
½ dl kinesisk soja
1 msk pressad citronsaft
1 tsk fransk senap
1 pressat vitlöksklyfta
4 msk blandade örter, t ex persilja, gräslök, basilika, dill
Instruktioner
Hacka örterna och blanda samman alla ingredienserna till marinaden.
Häll den i dubbla plastpåsar och lägg ner köttskivorna. Knyt till och lägg påsen kallt några timmar. Vänd då och då.
Ta upp köttet och torka av det. Grilla kött skivorna ca 4 minuter på varje sida.
Liknande recept
Lammstek provencale med rostad färskpotatis och gräddig sås
4.8
4-5
19
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Plommonspäckad lammstek i lergryta
4
2 h
3
Lammstek med ugnsgrönsaker
5
1 h
4
Lammstek med rostade grönsaker
2 h
6
Lammstek med gräddsås, rostade sparrispotatis och löktopping
6
Färserad lammstek med champinjoner
8
Lammstek med rosmarin, parmesantäcke och klyftpotatis
8
Lammstek fylld med fetaost och tomater
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!